Bel ons nu: + 31 (0) 6 41 06 80 66

over ons

MORE Promotion helpt ondernemers in de sierteelt met het offline en online promoten van hun bedrijf en producten. Met als een van de speerpunten het professioneel en op locatie fotograferen van bloemen en planten om als teler meer verkoop via digitale kanalen te kunnen genereren.

De sierteelt is heel snel een professionaliseringsslag aan het maken; en dan met name op het gebied van marketing en sales. Zo vindt steeds meer verkoop via digitale kanalen plaats; en dan steeds vaker ook rechtstreeks door de teler zelf op online aanbodsystemen en via digitale portals van de veilingen.
Dat vraagt om extra expertise bij de sierteler, bijvoorbeeld in het professioneel fotograferen van bloemen en planten; op zo’n manier dat deze zichzelf verkopen. De meeste telers hebben die expertise echter niet in huis en schakelen MORE Promotion in om hen te helpen bij het promoten van hun producten.

Over MORE Promotion
MORE Promotion is in 2012 opgericht door Geert Kuijpers. Als zoon van een sierteler en bekend met het wereldje, de mensen en hun werkwijzen zag hij dat steeds meer telers moeite hadden om de slag te maken naar online. Niet dat ze niet willen, maar gewoon omdat de kennis, expertise en tijd hen eenvoudigweg ontbreekt.

"Veel siertelers zijn echte specialisten, die zich volledig focussen op het telen van een perfect product . Maar de tijd vraagt er steeds meer om dat ze zichzelf en hun producten duidelijker naar de markt toe profileren; dat ze zichzelf beter verkopen. Ik help hen daarbij. Op een professionele, maar heel laagdrempelige manier. Met kennis van de sector bovendien; en dus ook zonder al te veel blabla."

Geert Kuijpers stelt zich voor:
"Ik ben Geert Kuijpers, jongste telg uit een tuinbouwfamilie, woonachtig in het pittoreske Noord-Brabantse dorpje Keldonk (Veghel).

Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik al veel mensen uit de sector ontmoet en kennis opgedaan. In de voorbije jaren mijn rugzak volgeladen met groen getinte ervaringen in binnen- en buitenland om uiteindelijk enkele jaren als Manusje van alles op een kwekerij werkzaam te zijn.

Door mijn eigenwijsheid en diversiteit aan interesses was de keus al snel gemaakt om voor mezelf te beginnen. Resulterend in een leuk bedrijfje waarin ik via verschillende wegen kwekers wil begeleiden om samen op pad te gaan richting een betere marktpositie. Gaat u mee?"

 

Geert Kuijpers
Naam: Geert Kuijpers
Geboren: 11 februari 1987
Woonplaats: Keldonk (Veghel)
Studie: HBO Bedrijfskunde & Agribusiness
MSc International Horticulture
Werkervaring: RijnPlant (Naaldwijk)
Productschap Tuinbouw (Zoetermeer)
VenPlanten (Veghel)
Huidig: Paletti Growers U.A.
MORE Promotion