Bel ons nu: + 31 (0) 6 41 06 80 66
Meer informatie over MORE Promotion
Meer informatie over MORE Pictures
Meer informatie over MORE Websites
 • Een teler moest uiteraard altijd al een goede teler zijn om zich met zijn producten te kunnen onderscheiden in de markt. Dat is nog steeds zo. En dat zal ook in de toekomst zo blijven. De kwaliteit van het product blijft het allerbelangrijkste uitgangspunt in de teelt en de afzet van uw bloemen en planten.

  De markt is echter aan het veranderen. De keten zelf bijvoorbeeld wordt steeds compacter. Daardoor verandert de rol van iedere schakel in die keten. Ook die van u als sierteler. Want naast een kundig teler moet u meer en meer ook een goede verkoper zijn, een slimme marketeer en moet u zelf uw bedrijf en producten actief zien te promoten, offline en online.

  Wij ontlasten siertelers in Nederland in alle niet teelttechnische bezigheden. Oftewel: in alle taken die gericht zijn op een zo efficiënt en effectief mogelijke afzet van hun teelt. Dat kan heel divers zijn. MORE Promotion ondersteunt u daarin.

  Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
  Onze kracht is dat wij een achtergrond en verleden in de sierteelt combineren met een actuele kennis van communicatie en marketing. Dat maakt ons uniek en zorgt ervoor dat wij u op een daadkrachtige en laagdrempelige manier kunnen ontlasten op een onderdeel van het ondernemerschap dat steeds belangrijker wordt: de promotie van uw fantastische producten.
  Ja, ik wil graag eens een vrijblijvende afspraak maken met MORE Promotion om te bespreken hoe ik mijn producten beter in de markt kan profileren.

Wat doen wij?

 • Het fotograferen van uw producten voor de online verkoop.
 • Het ontwikkelen van een huisstijl.
 • Het ontwerpen van een website.
 • Het ontwikkelen en uitvoeren van verkoopondersteunende activiteiten.
 • Het mee voorbereiden van een beursdeelname.
 • Met het toenemen van de online verkoop van bloemen en planten, ontkomt een sierteler er niet meer aan om goede foto’s van zijn producten te maken. Te vaak nog echter zie je op veilingsites foto’s staan die weliswaar met alle goede bedoelingen zijn gemaakt, maar die overbelicht zijn, schaduwen bevatten of op een andere manier het product onvoldoende recht aan doen. En heel simpel: dat kost omzet.

  "Telers steken doorgaans heel veel energie in het telen van een onderscheidend product. Het is zo ontzettend jammer als de foto op een aanbodsysteem of veilingsite daar dan afbreuk aan doet. Dan kun je nog zo’n mooi product hebben, als het niet goed op de foto staat, krijgt het ook niet de waardering en prijs die het verdient."

  Uw voordelen:
     •   U krijgt professionele foto’s
     •   met een uniforme uitstraling,
     •   ongeacht het weer of andere omstandigheden.
     •   Dat scheelt u bergen werk,
     •   zodat u zich weer volledig kunt richten op waar u goed in bent: de teelt.

  Maar het allerbelangrijkste argument om voor professionele foto’s te kiezen – en ongeacht hoe u dat regelt of wie dat voor u verzorgt – is dat slechte of matige foto’s u omzet kosten en dat goede foto’s uw afzet juist stimuleren en uw omzet verhogen

  "Een foto moet in één oogopslag de kooplust opwekken. De koper beslist namelijk in een fractie van een seconde of hij koopt en voor welke prijs hij dat doet. Het is bij bloemen of planten wat dat betreft niet anders dan bij ieder ander product ..."
  Ja, ik wil graag eens vrijblijvend worden geïnformeerd over wat More Promotion voor mij kan betekenen in het fotograferen van mijn producten.
           Meer foto's in het portfolio

UNIEK: Fotografie op locatie

Om in de toenemende behoefte aan commerciële foto’s te voorzien, hebben wij – speciaal voor de sierteelt en als enige in Nederland – de eerste mobiele fotostudio ontwikkeld. Een professionele studio waarin wij bij u op het bedrijf onder ideale condities, snel en tegen scherpe tarieven al uw producten op foto zetten.

 • Met de toenemende verkoop van bloemen en planten via online communicatieplatforms en aanbodsystemen, hebben steeds meer siertelers ook een eigen website. Het belangrijkste doel daarvan is in bijna alle gevallen om ‘gewoon’ een goed beeld te scheppen van het bedrijf dat achter het aanbod schuilgaat, inclusief een goede indruk van het assortiment.

  In het ontwikkelen van juist zulke sites onderscheiden wij ons van andere webbouwers. Wij komen uit de sector. Kennen de aard van telers. En kunnen gemakkelijker die vertaalslag naar een duidelijke, onderscheidende website maken. Een passend design. Met goede foto’s. Maar zonder al te veel poeha of praatjes.

  Wat kunnen wij voor u betekenen?
  Wij zorgen er voor dat die website er komt die bij u en uw bedrijf past. Snel. In uw taal. En compleet; dus het ontwerp, de technische realisatie, maar ook de foto’s en teksten. Kortom: een heldere online presentatie van uw sierteeltbedrijf op internet.
  Ja, ik wil graag eens een vrijblijvende afspraak maken met MORE Promotion voor het laten ontwikkelen van een website op maat voor mijn sierteeltbedrijf.